Esimene öö ja kadunud mees


Hommikul tegin simad lahti, päike piilus kardinate tagant ja õhksoojuspump puhkus sooja.
Mia oli kaisus, tunne oli imeline. Aga kus oli Pipa ja Sten? Nemad käisid järveääres jalutamas.. hmm midagi uut minu jaoks.. ilmset ka teiste jaoks kes Stenni tunnevad või peaks äkki ütlema "vana Stenni" ?
Hommikused jalutajad astusid peagi tuppa ja ka väike kratiplika tegi silmad lahti. Muljetasime mõnusas päiksepaistelises toas esimesest ööst. Hirmu ei olnud kummagil, minul sellepärast, et öösel tõusis mul palavik ja lihtsalt nii halb oli olla, et ei olnudki aega karta ja Stennil vast sellepärast,et eile sai ka maja vanast energiast puhastatud. Mia aga on ilmselt  lihtsalt liiga väike,et neist asjadest aru saada.Vähemalt ei tundu küll, et ta kellegagi siin räägiks või sõbrustaks :) 

Hommikukohvi joodud, võileivad söödud pani Sten oma vildid ja kummikud jalga ja lendas uksest välja. Saingi kola laotamise ja koristamisega tegeleda. See on muidugi paras katsumus, kui sul kasvatada pooleteise aastane plikatirts ja üks kahe kuune koeraplika.
 Koristan , laotan asju , Stenni ikka ei ole..vahepeal kõlab messangeri heli ja leian sealt hoopis pildi..


Saun köeb, ilm on mõnus. Saunast veel niipalju, et normaalse inimese sauna meil ei olegi. Meil on vene kerisega saun, eeldatav kütmise aeg 8 tundi. JAH KAHEKSA TUNDI.  
Kell on viis, enamusajast on Sten ikka kadunud, küll käib võtab akudrelli, küll põrandaharja.. eks see saun olegi rohkem tema kolmas laps.
Saun on küdenud 5 ja pool tundi, saunas on umbes 40 soojakraadi..
Mis ma ikka oskan öelda kui NAKS NAKS Tootsi saun ;)

Kommentaarid

  1. :D väga hästi kirjutad...
    PS! millest tõusis palavik? kas vanast energiast maja puhastades läksid eelmiste "elanikega" riidu? ajasid neid kurjaga minema? tee ikka mingi kokkulepe või diil.. nagu mina aastaid tagasi, kui endale siia olin mingid "asjad" vist sisse meelitanud..et ütled, et nad võivad toimetada heatahtlikult, kui pererahvast kodus pole, aga muul ajal peavad ikka laskma uutel elanikel rahulikult oma elu elada ;)

    VastaKustuta
  2. Uh, on ikka vägev saun teil :D

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?