Uutmoodi hommikud

Täna hommik on kuidagi teistmoodi. Tegelikult on nüüd iga järgnev hommik erinev eelmistest hommikutest. Meie hommikud algavad nüüdsest ideaalse kohviga.
Uskumatu, mu unistused ja soovid saavad päevpäevalt teoks. Teate, isegi hirmutav on, sest mis saab siis, kui kõik soovid on täitunud? Kas siis ongi elu läbi? Või tekivad uued soovid?

Pean häbiga tunnistama, et varem ostsime me kõige odavamat piima, olen veendunud, et eesti lehmadega neil piimadel ei olnud vähimatki seost. Ostsime alati kõige odavamat, sest kasutasime piima ainult kohvil ja tervet liitrit ära ei jõudnudki kasutada, enne jõudis tükki minna.




Nüüd aga on meil Saeco Picobaristo täisautomaatne kohvimasin, mis valmistab meile lihtsalt siidiseid lattesid ja äratavaid espressosid ja no lisaks veel 11 erinevat jooki. Seega varsti vajame me vist lehma.
Oeh, parimad hommikud algavad ikka perfektsete kohviga. Ja lisaks on see ka  suur kokkuhoid, sest igal hommikul tööle sõites ostis Sten mõnest tanklast kohvi, seega kohvimasin tasub meieperes end kindlasti ruttu ära.
Saatsime padjamasina ja presskannu pensile, seega kel huvi padjamasinat proovida, ehk jõuame kokkuleppele ;)

Ja mis passite veel, nüüd ruttu kohvile kohvile!!

Kommentaarid

  1. Just naudin oma dolce gustot. teie omaga ilmselt võrrelda ei anna, aga hea on ikka..parem kui pätikas, mida varem alati joodud sai. seda joon endiselt tööl :D
    aga mis unistustesse puutub, siis jutust ju käis läbi, et varsti lehma vaja...sa unista siis lehmast :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Üks lehm stennil juba on, teiseks pole ruumi😂😂

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?