Kubija spa

Kellelegi ei ole saladus, et oleme kanavanemad. Me ei taha üldse oma last kellelegi hoida anda, no kui siis ainult viimases hädas. Mia on meiega spades kaasa käinud juba kolmandast elukuust saadik.

Nüüd aga kus oleme harjutanud Miat oma vanaema ja vanaisa juures, oleme me juba päris kindlad, et jätta ta nende juurde päris terveks ööks.
Ise aga lähme KAHEKESI spasse. Meile niiöelda koduspaaks on saanud Kubija spa Võrus. Miks? Sest seal on absoluutselt kõik okei. Sellessuhtes, et hea rahulik spa, korralik tuba, okei hommikusöök, hea lähedal ja suurepärane hind.

Seekord siis jätsime väga valutava südamega Mia maha. Läksime oma spad "nautima". Absoluutselt iga laps keda nägime tekitas minus nii suuri süümepiinu.
Kohe saabudes ootas meid protseduur niisutavad kindad. See protseduur on paketi hinna sees ja seda oleme me saanud nautida juba kolmas kord, seekord aga koos. PETTUMUS! Varasem sama protseduur on olnud esiteks ligi 7minutit pikem ja kordades nauditavam ja korralikum , kui seekord. Okei, ilmselt lõpetasime me selle neiu tööpäeva ja viimaste klientide valu saimegi enda kanda.
Käisime sulistamas ja saunades higistamas ja oligi aeg sööma minna. Varem oleme me otsinud mööda Võru linna normaalset söögikohta ja oleme pidanud kordades pettuma. Seekord otsustasime, et sööme hotelli restos, sest seal oli just valminud uuenduskuur ja olegem ausad, Sten oli juba jõudnud õlle sisse valada endale ja minagi siidrit limpsanud.
Mul ei jätku kirjelduseks sõnu lihtsalt. See toit mida me seal sõime oli lihtsalt oivaline. Teenindus SUPER. Vein maitsev ja portsud nii suured, et ma ei suutnud oma silmi uskuda. Nagu ikka ühes normaalses restos toodi kohe lauale vesi.
Käisime veel kahekesi ujumas, sellessuhtes kahekesi, et spas lihtsalt ei olnudki rohkem kedagi.
Öö oli kohutav, nägime õudukaid.
Hommikusöögi kohta võiks öelda , et iga korraga lähevad teenindajad rõõmsameelsemateks, valik suuremaks, väljapanek ilusamaks ja toit maitsvamaks.
Ja hommikune hoolitsus..minul kehahellitus ja stennil massaaž - parim viis alustada hommikut. Olime ülimalt rahul. Aitäh.

Õppetund mulle - mitte kunagi ei lähe ma oma lapsest enam nii kauaks eemale. Kõige valusam tunne siin maailmas on igatsus.

Kuna viimati spas käisite?

Muideks me oleme nüüd ka instas.
Tseki SIIA!

Kommentaarid

  1. viimast spaas käiku ei mäleta... aga Võrus on Gessu mind viinud Spring cafesse ja kohvik Muffinisse. Proovi neid, kui veel käinud pole ;)

    VastaKustuta
  2. Spaas ei ole nii ammu käinud, et kurb kohe ☹ Vist sai viimati käidud Laulasmaal, aga sellest on ikka päris hea hulk aastaid möödas. Aga mis seal ikka... Massaažis käin vähe tihemini. Naistepäeva puhul palus abikaasa https://www.kingitus.ee/kingitused-kategoorias/massaaz-kingituseks ühe välja valida, et ta kingib mulle lõõgastuse. Ma siis olin küll natuke ulakas ja valisin duaalmassaaži, nii et ta pidi ka tulema. Egas ta muidu massaaži fänn pole aga ise lasi mul vabalt valida 😊

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?