koolitused linnainimestele







Kätte on jõudnud lõpuks kevad ja seoses sellega ka väga kiired ajad. Kõikvõimalikud tööd kuhjuvad ja ööpäevas jääb justkui tunde liiga väheks.

Seoses kevade ja suurte ülesannetega, mille me tegelikult ise endale kaela oleme ostnud, otsustasime pidada maha mõned üritused.

Näiteks nädalavahetusel toimus meil üritus: Puupakkude tassimine ning korrektne ladustamine puukuuri. Üritus ei olnud kahjuks väga menukas - süüdistan puudulikku turundusplaani ning seetõttu pidime hakkama saama ämma ja äia abiga.

Pühapäeva toimus meil majaümber üritus -  Künname kõik ülesse! Kahjuks ise me sellest osa ei võtnud, selle ürituse korraldasid hoopis naabritüdruku peigmeste kari. Jama on selles, et olen planeerinud oma Peipsi sibula vaod hoopis teise kohta ja eriti kurb on see, et tänu songitud teele ei saa me endiselt maja ette parkida. Ja no sibulate jaoks pean ikka traktori tellima - milline raiskamine.

Täna suurepärasel teisipäeval toimus meil Puulehtede riisumise õpituba algajatele ja edasijõudnutele. Kahjuks pidime õpitoa algajatele tühistama ebapiisavate osalejate tõttu. Ja lõpuks selgus kurb tõsiasi, et pidime Stenni emaga kahekesi õpitoa läbima.

Oleme avanud ka registreerimise järgmistele koolitustele ja õpitubadesse:

  • Puupakkude lõhkumise õpituba eriti nürida kirvega;
  • Puulehtede äravedu: Raider vs aiakäru;
  • Kalevipoja suurusele vastavate  maakivide tassimine- Kuidas, miks ja kuhu?;
  • Näpud mulda sari: Külvame muruseemet
  • Näpud mulda sari: Puhastame tiiki
  • BOONUS: Kuidas välja juurida sõnajalga ?


Koolitustel osalemiseks on vajalikud kummikud!

Ja muideks, osaleme ka blogiauhindade jagamisel Aiandus- ja talude kategoorias. Hääletada meie poolt saab siit -

http://eba.marimell.eu/eba2018_h/ 







Kommentaarid

  1. Ärge siis unustage küsida koolitusel osalenutelt osavõtumaksu ja söögiraha. Eriti popp onveel palgata koolitaja ja ise kaugelt vaadata või ülde mitte osa võtta :d . Tervitustega www.majataastus.ee

    Tublid olete ikkagi!

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?