Pluss üks

Paar nädalat tagasi leidsime netist kuulutuse, et kassipojad on ära anda. Reageerisime kohe kuulutusele ja nii läksimegi kassi välja valima. Kohale jõudes selgus, et kassipojad on veel nii väikesed, et koju neid ei saa. Valisimegi välja endale triibulise ja jäime kõnet ootama, kuna kassipoeg peaks valmis olema. Neljapäeva see kõne tuligi.
Panin kokku kinkepaki kassiomanikule ning sõitsin kassile järgi.
Tõin kassi koju. Seda siirast rõõmu Mia poolt, ta oli lausa õnnest lõhki minemas ning ei osanud eriti oma emotsioone väljendada, ta oli justkui tumm ja näol oli kergelt kahtlev muie. Talle justkui ei jõudnud kohale, et tal ongi päris oma kass.

Mina olen kassiinimene ja Sten on kassiinimene, aga Mia - tema armastus kasside vastu on topelt sama suur kui meie kassilembus kokku.

Koju jõudes aga elevuse asemel hakkas peakohale tekkima pigem üks suur murepilv- kass limpsib küll piima ja hapukoort, aga kõik see peaks ju teisest otsast väljuma. Seda aga ei olnud..
Jube noh, magamata öö kassi pärast. Sain jälle beebi. Kiisuke on nii väike, et teda peab aitama. Kuidas ma küll seda oskan? Eeee.. ega ei osanudki, aga youtube aitas. Kujutate ette, isegi kassi taguotsa stimuliseerimist saab sealt õppida. Kuhu nii edasi? Varsti ehk saab operatsiooni ka youtube abil teha?
Muideks kassil ei ole siiani nime. Oleme käima lükanud facebookis nimekonkurssi ning võitajale käristame välja tordi. Vaadake, tal on otsaees M täht, otsaette kirjutatud, et Mia kass ;)

Täna on siis neljas päev kassiga. Sööb, joob, aga hädavärki oh jumala, ma ei hakka sellest rohkem rääkimagi.. Vähemalt kass chillib juba ringi ja asjatab - elab.

Tsau sain täna 1 kuuseks:)


Juba on meid majas viis. Kes järgmiseks?

Kommentaarid

  1. Kui mina endale Tupsu-Pintsel-Juku võtsin, siis tema ju saabus õhtul 5 ajal, ise pidin ööseks tööle minema ja kui ma siis hommikul 5 ajal jõudsin, siis Tupsu polnud ikka veel liivakastis käinud. Enne seda tõstsime teda mitu korda liivakasti ja vetsupaberiga õrnalt hõõrusime tagant, et tekitada mingi pissimise efekt..aga nüüd 12h hiljem piisas sellest, et tõstsin ta kasti ja panin vee kõrval jooksma, et hambaid pesta..oh seda sorinat, mis kastist tuli...:D milline rõõm. ärge andke alla, ikka, taguotsa juurest salfakaga..see imiteerib kassimamma keelt, kui ta lapsi peseb ja siis peaks ikka midagi toimuma hakkama. tee paber märjaks?

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?