Ma ei saagi mahuda siia

Eile õhtul sai siis umbes 12 ajal meie teleprogramm läbi ja hakkasime magama sättima. Mia pani end riidesse ja sukeldus voodisse, senikaua kuni mina veel uimerdasin ja sättisin, kuulsin Mia toast kurja häält mis karjus "Ma ei saagi mahuda siia!" lähen siis vaatan ja mida ma näen... sajad kaisukad on Mia voodi vallutanud ja tõesti, minu laps ei mahugi enam voodisse.
Tegin ka siis kurja häält ja ütlesin, et tehke palun ruumi ja lubage minu tütar ka voodisse magama. Mõtlesin, et sellega siis asi lahenebki, aga EI. Mia sai hoopis minu peale vihaseks, et mina seal käsutan. Pakkusin variandi, et need niiöelda "vähem kallimad" võiksid ju magama minna teisele poole voodit, näiteks sobiks sinna see suur kollane minion ja üks kõvemat sorti koer ja noh üldse need suuremad elukad, aga kus sa sellega.
Hakkasime sättima. Nii, kaelkirjak ja väike kaelkirjak peavad magama koos, sest targalt öeldi, et see on emme ja laps. Siis on veel voodis ahvipoiss ja ema. Just ahvipoiss ja ema ja kui küsisin, et äkki on see siiski ahvipoisi emme, siis vastati kurjalt, et see on E M A. Okei okei, tundus, et keegi on ärritunud. Voodis oli veel koaala, jänes, kuujänes Tiki Lotte multast, susapusa Okidośt, suur Peppa, väike Peppa, Ükssarv-poni (see on tegelikult ükssarv, aga kui laps tahab siis olgu ta ükssarv-poni). Voodis on veel Sipsik, tulnukas, pingviini pildiga padi, jänesekujuline öölamp, Maša ja karu, kana ja need kuramuse kala padjad.

Kala padjad sai tegelikult kunagi tehtud, kui mia veel kõhus oli ja selleks lõikas tädi ühe padja pikkupidi pooleks, õmblesime kinni ja tegime kalamustriga kangast padjapüürid ümber. Need padjad olid mõeldud tegelikult imikule seljataha või noh kuidas iganes, aga paraku on nendest patjadest saanud kinnisidee, okei nagu ka peppast ja ponist ja sipsikust ja kaelkirjakutest jne. Ja kui ta mõni öö otsustab meie juurde tulla magama, siis võtab ta isegi unepealt oma padjad ja seakarja kaasa.
Ühesõnaga, lõpuks siis sai ka need kõik loomad ritta seatud ja Mia mahtus ka sinna vahele, võttis aga 4-5 looma kaissu ja teatas: Nüüd tuleb emme ka siia minu kõrvale. Päriselt ka ??? Viskasin siis sinna loomaaeda pikali ja unistasin kuidas saaks juba oma voodisse hiilida. Mia sosistas mulle: Tahaksin veel dinosauruse kaisukat...keeras selja ja jäi magama.
Ja kui te nüüd mõtlete, et millised jubedad rongavanemad, et laps nii hilja veel üleval on, siis jah. Tegelikult sai see kõik alguse eelmisest teisipäevast, kui Sten valas veini välja ja hakkasin kirjutama siia sellest, kuidas meil on saanud aasta juba täis selles majas. Poole postituse kirjutamise pealt ütleb, aga Sten, et Mia on kahtlaselt vaikne ja kahtlaselt kuum. Mia oli umbes sama kuum, kui püreesupi serveerimise temperatuur, niiet plaks sai arvuti kinni pandud ja postitus jäi sinnapaika. Palavikku enam ei ole, aga selleasemel on silmapõletik, niiet ilmselt tuleb see aasta kokkuvõtte postitus kirjutada, kui väike füürer jälle lasteaeda läheb.

Kommentaarid

  1. Mul on hea meel, et kirjutad jälle :) vahva lugemine... tundub, et Miale on vaja pehmeid mänguasju juurde? :D

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?