Terve kuu blogi ja maja


Oh ja nagu niuhti on möödunud juba kuu majaostust ja blogi pidamisest. Panime kirja 12 asja mis on meile selgeks saanud selle kuu jooksul.

1) Kahekuuse koera kasvatamine on keerulisem kui poolteist aastat inimlast kasvatada. Siia rohkem midagi selgituseks lisama ei peagi - kõik on öeldud.

2)Kui arvad, et enam hullemaks minna ei saa, siis istu, oota, saab ikka. See käib ideaalselt selle päeva kohta kui veetorud külmusid ja vannituppa vesi enam ei jõudnud. Järgmine õhtu andis boileril mingi jubin otsad ja olime ilma ka soojast veest köögis.

3)Külalisi käib palju ja tihti. Tegelikult selle üle väga ei kurdagi, tore on, aga pidage meeles - Külalised ja surnud hakkavad kolmandal päeval haisema.

4)Omavahelised suhted pannakse proovile. Kohustusi on palju, tegevust on palju, aga jõudu ja aega on vähe.

5)Me ei olegi nii laisad kui varem paistsime. No eks oma "asi" paneb rohkem liigutama ja pingutama.

6)Telekast ei ole enam midagi vaadata. No täitsalõpp, meil on 25 kanalit ja järelvaatamine ja ikka ei ole meil telekast mitte midagi vaadata, huvitav mida me linnas vahtisime?

7) Pealambita ei ole maal midagi teha. Ilma pealambita maal elu pole ja kõik tööd jääksid tegemata.

8)Kui on piisavalt ajalehti läheb ka kõige jonnakam ahi põlema. Jah , alguses olin täitsa hädas, poolteist (milline raiskamine) õhtulehte pidin põletama enne kui ahju "käima" sain. Nüüd aga juba on oskused paranenud ja kahe leheküljega saan hakkama.

9) Kuuajaga oleme kasutanud 25 toosi tikke. Päris huvitav fakt onju.

10) Olen kaotanud, kaotasin 5 kg  kehakaalust. Ei otsi taga ka.

11) Maal elada on kulukas. Eks ootamatuid kulutusi ikka ilmneb, see käib maaelu juurde. Ja nagu öeldakse, et maale vaestele asja ei olegi.

12)Inimestele meeldib meie blogi. Tegelikult oleme me meeletult palju positiivset tagasisidet saanud selle kuu jooksul ja just Teie pärast me seda teemegi.

Kommentaarid

  1. väga tore. palju õnne esimese kuu sünnipäeva puhul! punkt 8 juurde veel küsin, et kas teil ikka on ajalehed ja ajakirjad tellitud? või mingi vana paberi peal arvad, et elate ära? ;) telli ikka ära, pead tulevikku kindlustama

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tead, kujutasin ette, et jube chill oleks hommikuti värsket lehte lugeda ja kohvi lürpida. Vaatasin ajalehtede tellimuse hindu...saan kohvi joodud ka ajaleheta ja lepin nende vanade lehtedega mille ämm ja äi tõid

      Kustuta
    2. ma rohkem muretsengi, et kui poolteist lehte ühe kütmise peale, siis on vanad lehed varsti otsas ;)

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?