Olen ära

Jah , ma olen ära. Ma olen täiega ära blogi lainelt. Ma isegi ei tea miks, võib-olla on asi selles, et minu idülliline rahulik maaelu hakkab muutuma tagasi linnaeluks. Käin ju ettevõtlust õppimas umbes kaks korda nädalas ja eelmine nädal sai veel teatriski käidud.
Ehk- käin liiga palju linnas.

Kui küsite kuidas koolis läheb siis võiks ju vastata eestlasele kohaselt - HÄSTI! Tegelikult võiks pikalt-laialt rääkida sellest, kui keeruline on pärast nii pikka koolipausi jälle istuda ja seda tervelt 8 tundi. 8 tunni jooksul tuleb niivõrd palju informatsiooni peale, mida salvestada oma roostes ajurakkudesse. Muidugi selle kõik kompenseerib ülimalt vahva seltskond, ma ei tea kas asi on minus, ehk olen liiga kaua "kodus istunud" ja minujaoks tundubki nn värske veri eriti lahe või ongi ettevõtlikud inimesed lahedad?

Eelmisel nädalal kirjutas mulle ema ja kutsus mind teatrisse, pigem vestlusõhtule mille teemaks oli "Mida mehed tahavad?" Enne etendust juba teadsime, et mehed tahavad seksi ja süüa, aga etendusest selgus, et mehed seda teist asja ei tahagi, ehk tervelt 3 tundi tiirles ümber suguühte. Nalja oli, aga kas ma soovitaks seda teistele, on küsitav.

Ja siis veel kolmas teema KANA! Me Miaga sooviksime jubedalt kanu oma hoovi. Seega kui keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kellelt oleks võimalik soetada 4-5-6 kuuseid kanu siis palun julgelt ette astuda ja öelda : Mina tean!
Ausalt, olen lugenud kõikvõimalikud kanakasvatust puudutavad materjalid läbi ja garanteerin kanadele chilli elu. Ja kui ma aprilli lõpuks kanu ei leia, siis oleks mul tööpakkumine ühele kanale. Nimelt oleks mul vaja ühele fotosessioonile laenata üht kana. Eee jah, lugesite õigesti.

Ja lõpetuseks, jätkuvalt töötab suitsuahi täistuuridel ja suitsukanu ja suitsukalu toodame rohkem kui Vändras saelaudu toodetakse. Ok, paisutasin üle. Kana ja kala saab, aga tuleb teada anda ülehelikiirusel :)

Ehk siis mida mehed tahavad ja kust leida noorkanu?

Okei , tsau!


Kommentaarid

  1. Küll see on hea, et kooli läksid. tubli. loodan, et nakkab :D
    ja ootan juba, mil saab teie tehtud grillkana või grillkala proovida. kindlasti imehea.
    tervitused Miale.. kui modelli ei leia, siis ta on nii armas, et võiks kana kostüümi selga panna ;)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?