Eesti blogiauhinnad

Tänane esmaspäev algas suhteliselt hallilt. Tegin silmad lahti tohutu mürina peale. Äike. Üks pool minust ütles jess, teine pool minust oli hirmul. Ma ei ole kunagi äikest kartnud, aga siin- siinsed äiksed on lausa kohutavad. Järve äike ( a võib-olla ei olegi sellist väljendit) on lihtsalt  viis korda hullem kui kusagil linnas. Kui meil müristab, siis ikka korraliku pauguga, nii, et kohe maja väriseb ja välku lööb nii heledalt, et terve tuba on valge.  

Esimese asjana ikka võetakse ju telefon kätte. Jälle punane. Okei, tegelikult küll kuldne aga lihtsalt miljon meili ja messangeri nupukest. Isegi üks vastamata kõne. Vaatan üle ikka tähtsama- Facebooki sõnumid. Kõige tähtsam see siiski ei ole, kõige tähtsam magas veel õndsat und. Facebookis on Sten mulle saatnud pilte, no meie suhtlus käibki läbi piltide. Ja loomulikult on grupivestlus juba käima läinud.
Võtan lahti meilid. Hunnikus igasugust jama ja siis veel üks meil, mida ootasin homme, aga ta tuli täna. Juba hommikul oli olemas. Seal seisis: 


Armas blogija!
Meil on ülimalt hea meel teatada, et oled jõudnud blogiauhindadel justtäpselt nii kõrgele, et sinu kohalolu Eesti Blogiauhindade jagamisel on hädavajalik! J
Kui sa mingil põhjusel tulla ei saa, siis palun saada keegi enda asemel, kes auhinna vastu võtaks.

Oojee, see e-mail, mida me salaja lootsime saada. Olemegi kolme parima seas, viiest. Hahaa, ei olegi mingi vapustav saavutus, aga siiski eesmärgiks oli, et me ei jääks tagantpoolt esimeseks.
See kõik on tänu TEILE. Lubasime üleskutses loosida välja 3 kilogrammi suitsukana koibi. Mm, milline auhind. 

Kuna auhindade jagamine toimub juba 16.juunil, ehk 12 päeva pärast, siis algavad uued mured- mis selga, kas ja kuhu meiki, kas peaks nädalake dieeti ka pidama? Või lähme kohale just sellisena nagu oleme - Dresside ja plätudega?

Ja need kanad võitis paramparaaa..


No okei, olgem ausad, mitte päris need kanad, sest need kanad on söödud :) 

Tuhat tänu kõigile, Te olete lahedad, no ja loodan, et ma ise ka olen..lahe muidugi ;)

Ja Silver, võta meiega ühendust :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?