Milupa smuutide test

Esmaspäeva hommik, joon kohvi , heliseb telefon. Teisel pool telefoni helistab kuller ning ütleb, et soovib pakki tuua. Jess. Nagu jõulud. Hüppasin aga hoovipeale ja võtsin paki vastu.
Tulid smuutid.
Tagasi päris algusesse - oli üks täiesti tavaline mai kuu päev kui Emmedeklubi otsis Milupa smuutide testijaid ja meie osutusimegi üheks valituteks. Mul ei ole facebooki õnnemängudega eriti kogemusi, kuid ümberringi kõik tuttavad aina võidavad.
Lõpuks kuu möödudes jõudis minuni üks väike kastike, milles on uhiuued Milupa smuutid.
Smuutidega nagu te juba teate, ei ole mul hästi, sest üldse kuidagi ei saaa oma smuutimasinale hoogu sisse.

Me ei ole Miaga poest viimasel ajal üldse neid tuubiasju ostnud. Kuidagi on see aeg meil mööda läinud, kuigi praeguseks tehakse ju ka täiskasvanutele tuubismuutisid. Pean ütlema, et tegelikult on see tuubivärk väga mugav, vähemalt kunagi püreedega tundus see mugav.


Asusimegi kohe siis suure kivi peale istuma ning smuutisid mekkima.
Esimesena nõudis Mia proovida kollast. Kollane smuuti on mango ja apesiniga. Kui küsisin kas maitseb, sain vastuseks- Ikka. Mulle ka maitses, tegemist on siidise smuutiga , millel on kergelt tunda apelsini mõrkust ning mis on just mõnusalt hapukas,et süljenäärmed tööle hakaksid, kuid mitte nii hapu, et nägu krimpsu tõmbaks. Tegemist on mõnusa ja kerge smuutiga. Mango ja apelsini smuuti sai meie hinnangul teise koha.
Mia võttis kusjuures testimise tööd väga väga tõsiselt.
Teiseks maitsesime maasika ja kiivi smuutit. Maitsel ei olnud minuarust viga, aga Miale ei maitsenud üldse. Ma arvan, et asi on pigem just selles, et maasikatel on kõrghooaeg ja smuuti sees töödeldud maasikas tundub veider, kui oled juba nädalaid näost sisse ajanud mesimagusaid värskeid maasikaid. Tegemist on magusa kui, et mitte öelda väga magusa smuutiga. Kiivi maitset on väga väheselmääral tunda ja see just ongi hea, sest siis ei hakka keel kipitama, nagu tavaliselt mul kiivit süües juhtub.
Ja siis oli proovida ka kolmas smuuti, mis oli kreekajogurti ja metsamarjadega. VAU , päriselt VAU. Vot see on just meie maitsemeeltele pai. Tõsiselt hea maitsega. Mahe, parajalt magushapu, siidine, mõnus jogurtine järelmaitse. No just midagi sellest, mida kindlasti kavatsen edaspidi osta, kui kähku midagi kõhtu vaja on või miks mitte ka magustoiduks.
Vaatake kui kift, mul ikka nupp nokib. Sellist smuutiketti näete ka kindalsti varsti toimuval Mia sünnipäevapeol.
Ainult üksasi mulle ei meeldi.. see et smuutid on nii vedelad või ei, mulle just see meeldib, et need on vedelad ja mõnusad, aga pakend on kuidagi nõrk, niiet Mial õnnestus kõik kohad smuutit täis ajada, isegi ei jõudnud pigistada kui juba voolas smuutit igale poole.






Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Ebausk segab elu

Tee ise marinaad

Kummitab või?